Acasa » Stiri imobiliare » Activitati intense in Capitala
birou

Activitati intense in Capitala

Bucurestiul a devenit unul dintre centrele tehnologice ale Europei, iar angajatii romani din IT au parte atat de pachete salariale atractive, cat si de conditii de lucru motivante. Intr-un domeniu in care cererea de forta de munca este cu mult mai mare decat oferta, veniturie mari sunt de la sine intelese.

Astazi, segmentul office inregistreaza cea mai importanta activitate din toata piata. In Capitala, cele mai bune cladiri de birouri se inchiriaza imediat, iar contractele de munca se semneaza pe perioade indelungate.

Motorul activitatilor intense este reprezentat de firmele de IT. Puternica cerere pentru spatiile office vine atat din partea celor care deja deruleaza afaceri aici, cat si din partea unor nume noi, care aliniaza Romania de ceva vreme, iar acum au hotarat sa intre pe piata. In aceeasi categorie cu nume grele precum Berlin, Londra, Tel Aviv sau Stockholm este inclusa si Romania, ca fiind unul dintre centrele tehnologice ale Europei.

In prezent, companiile de IT care isi desfasoara activitatea in Romania cauta sa angajeze personal calificat mediu sau inalt, pentru care sunt dispuse nu doar sa plateasca salarii mai bune, dar si sa ofere conditii de lucru foarte atractive. Programatorilor li se ofera mult mai mult decat venituri ridicate. Cladirile office amplasate in zone bune au devenit obligatorii, spatiile de birouri amenajate modern au devenit o obisnuinta, iar proximitatea de restaurant, cafenele sau mall-uri este un lucru absolut normal.