Acasa » Ansamblu » Alpha Residence
ansamblul-alpha-residence-02

Alpha Residence

 Complexul Alpha Residence este un proiect imobiliar modern, situat in cea mai completa si accesibila zona din capitala –  Zona de Sud. Conceptul Alpha are la baza satisfacerea nevoilor şi cerintelor majoritatii clientilor, la un pret pentru toate buzunarele!

Ansamblul Alpha Residence se desfăşoară pe un teren în suprafaţă totală de aproximativ 3.000 mp şi are in componenta sa  180 de unitati locative, dispuse in 5 blocuri cu regim de înălţime parter + 4 etaje + mansarda si locuri de parcare in cota indiviza.

Finisaje. Toate apartamentele din ansamblul Alpha Residence se vând complet finisate (gresie, faianta, parchet laminat, usi de interior, geamuri termopan, usa metalica, centrala proprie, calorifere otel, obiecte sanitare). Furnizori: Porotherm, Baumit, Rehau, Romstal.

Utilitati. Apartamentele sunt branşate la toate utilităţile (apă, canalizare, curent electric, gaze naturale) si sunt contorizate individual.

Unitatile oferite spre vanzare sunt:

 • Garsoniera dubla – suprafata utila 40 mp – pret 30.500 euro (T.V.A. 5% inclus);
 • Apartament 2 camere – suprafata utila 50 mp – 39.000 euro (T.V.A. 5% inclus);

Aşezare şi vecinătăţi:

Ansamblul este situat in BUCURESTI, Sectorul 4, langa Bulevardul Metalurgiei, la 10-12 minute distanta de mers pe jos pana la statia de metrou Dimitrie Leonida.

Mijloace de transport in comun:

 • metrou: IMGB (Dimitrie Leonida), Apărătorii Patriei;
 • autobuze: 202, 125, 220, 232, 312, 313, 141, 634;
 • troleibuze: 73, 74;
 • tramvai: 11, 34;
 • linii expres: 781, 784;

Pieţe: Piaţa Berceni, Piata Apărătorii Patriei, Piaţa Sudului, Piaţa de Gros, Piata Progresului, Piata Stanjeneilor

Unităţi de învăţământ:

 • creşe, grădiniţe;
 • şcoli generale: 93, 189, 194, 190, 102, 113, 98, 196, 108, 133;

Magazine: SUN PLAZA MALL, Lidl, Selgros, Carrefour Grand Arena, Metro, Real, Mega Image, Hornbach, Praktiker, Obi, Dedeman, Baumax.

Licee şi colegii: Liceul Onicescu, Colegiul Tehnic Miron Nicolesc (IMGB), Liceul Mircea Vulcănescu, Liceul Industrial Dacia, Colegiul Româno-Catolic Sfântul Iosif, Liceul de Metrologie Traian Vuia, Liceul Gheorghe Şincai, Liceul Ion Creangă

Facultăţi: Spiru Haret (Apărătorii Patriei), Dimitrie Cantemir, Titulescu

Sunt acceptate ca modalităţi de plata:

 • Credit imobiliar / ipotecar
 • Credit “Prima Casă”
 • Leasing imobiliar
 • Plata cash
 • Buy-back imobiliar Premier

Ce înseamnă Buy-back Premier?

Compania PREMIER, prin consilierii săi va pune la dispoziţie noul sistem “buy-back” – aveţi un imobil într-un bloc vechi, un teren sau o casă, aflate în zona de sud a Bucureştiului sau a judeţului Ilfov, pe care doriţi să-l schimbaţi cu un apartament în acest ansamblu? Contactaţi-ne şi puteţi afla toate detaliile.

În prima etapă se va face evaluarea corectă a apartamentului pe care-l deţineţi, prin metode comparative de piaţă.

În a doua etapă va veţi alege apartamentul pe care intenţionaţi să-l achiziţionaţi în condominiul Alpha Residence şi se va încheia contractul de rezervare. Se vor stabili toţi termenii tranzacţiei, modalităţi de plata, termene, condiţii speciale, etc.

În a treia etapă vă veţi personaliza imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare, în baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, zugrăveli, etc.

În situaţia în care apartamentul pe care l-aţi contractat are valoare de piaţă mai mare decât cel pe care-l deţineţi în portofoliu, pentru diferenţa necesară va punem la dispoziţie brokerii de credite ce vă vor asigura finanţarea. În baza protocoalelor încheiate, puteţi contracta un credit imobiliar, ipotecar, “Prima Casă” sau de nevoi personale cu oricare dintre instituţiile financiar–bancare.