Acasa » Ansamblu » Brancoveanu Residence 5
07

Brancoveanu Residence 5

In mijlocul sectorului 4, la doar cateva minute de B-dul Constantin Brancoveanu si Oraselul Copiilor, condominiul Brancoveanu Residence ( prin cele patru locatii ale sale ) ofera intimitatea unui imobil cu numar redus de apartamente  si regim de inaltime mic ( P + 2 + M ).

Atunci cand vorbim despre amplasarea sa deosebita, facem referire la pozitionarea privilegiata. Este situat intr-o zona linistita din cartierul Berceni, la 5-10 minute de RATB-urile 116, 141, dar si de statia de metrou Constantin Brancoveanu. Constructia este realiza din caramida Porotherm ( inclusiv compartimentarile interioare ) pe structura de beton.

Pune la dispozitia celor interesati atat garsoniera, cat si apartamente cu 2 si 3 camere. Desigur, acestea se vor preda complet finisate si vor beneficia de bransamente si contorizare pentru toate unitatile ( apa, canalizare, energie electrica, gaze ). Apartamentele se vand „la cheie” cu urmatoarele obiecte incluse:

– gresie, faianta, parchet

– usi interioare

– aer conditionat

– zugraveli lavabile

– obiecte sanitare

– geamuri termopan Rehau

– prize si intrerupatoare

– usa metalica acces

– centrala termica

– finisaje la alegere din magazinul Dedeman

Zona de amplasare a noului proiect imobiliar ofera obiective multiple si diverse:

– supermarket-uri

– unitati de invatamant pentru toate varstele: crese, gradinite, scoli generale, licee

– unitati spitalicesti

– piete agro-alimentare

– pub-uri, cafenele, restaurante

In cazul in care sunteti interesati, haideti sa aflam un alt lucru util: modalitatile de plata. Suntem deschisi catre toata gama de credite puse la dispozitie de catre bancile comerciale – programul Prima Casa, credite imobiliare si ipotecare etc. Pe langa acestea, oferim si posibilitatea de a achizitiona locuinta dorita prin alt sistem, marca proprie – sistemul de Buy-Back Imobiliar Premier.

Pentru cei care doresc sa acceseze credite, oferim consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca, iar acest serviciu va este oferit GRATUIT! Pentru orice fel de informatii, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!

Va asteptam la vizionare!