Acasa » Ansamblu » Sud Park Brancoveanu
peroni 2

Sud Park Brancoveanu

Sud Park Brâncoveanu este un ansamblul rezidenţial ce oferă un număr de 16 apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi penthouse), deservite de locuri de parcare individuale şi zona de relaxare cu un  regim mic de înălţime (demisol+parter+3 etaje.

Unitatile locative din componenta ansamblului rezidential Sud Park Brancoveanu sunt proiectate atent, astfel incat sa satisfaca orice persoana care a ales sa locuiasca intr-un cartier rezidential nou in Zona de Sud.
Beneficiază de finisaje excelente şi materiale moderne, cu un design atrăgător. Se vând complet finisate, racordate la toate utilităţile (apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale), fiind dotate cu centrală şi sistem propriu de încălzire şi contorizate individual.

Pentru a veni în întâmpinarea oricărei dorinţe sau nevoi, oferim poosibilitatea personalizării interiorului final (placaje ceramice, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, zugrăveli lavabile).

 

Toate unitatile locative se predau “la cheie”, complet finisate si bransate la utilitati. Mai mult, fiecare apartament sau garsoniera dispune de contorizare individuala la utilitati, lucru ce duce la costuri foarte scazute de intretinere si mentenanta. Pentru finisarea interioara s-au folosit materiale de calitate, si includ:

  • Placaje ceramice in bucatarii si grupurile sanitare (gresie si faianta);
  • Pardoseli placate cu parchet in dormitoare, sufragerii si holuri;
  • Usi interioare celulare;
  • Obiecte sanitare moderne;
  • Ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan 4 anotimpuri;
  • Usa metalica de acces;

Amplasarea ansamblului este una deosebita. Enumeram: cele trei mari artere ale zonei de sud, Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Şoseaua Olteniţei si Soseaua Giurgiului, între 3 staţii de metrou (Eroii Revolutirei, Brâncoveanu, Piaţa Sudului), precum şi zonele comerciale nou dezvoltate în partea de Sud a Capitalei (Metro, Real, Carrfeour Grand Arena, OBI, Hornbach, Selgros, Praktiker, Mall Sun Plaza).

Metodele de achizitie pentru unitatile locative din ansamblul Sud Park Brancoveanu sunt multiple si diverse. Astfel, va punem la dispozitie:

  • consiliere financiara completa si asistenta intocmire si aprobare dosar pentru orice tip de credit (imobiliar, ipotecar, Prima Casa, Noua Casa, etc.), totul GRATUIT;
  • programul nostru de achizitie prin buy-back imobiliar, marca proprie Premier, pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu toate detaliile si indrumarile necesare.

Pentru informatii aditionale sau lista completa de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, nu trebuie decat sa contactati responsabilul de proiect sau unul dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari.