Acasa » Stiri imobiliare » Imaginea unui proiect de succes
mega mall

Imaginea unui proiect de succes

In ultimii cinci ani, cel mai important centru comercial dezvoltat in Bucuresti a devenit Mega Mall. Acesta este format din 4 niveluri cu spatii special amenajate pentru persoanele interesate de shopping, divertisment si relaxare. De asemenea, mall-ul pune la dispozitia clientilor un numar de 3.000 de locuri de parcare.

Mega Mall este construit pe o suprafata totala de 230.000 metri patrati, fiind spatiul comercial cu cea mai mare suprafata construita. Acesta dispune de 200 de spatii comerciale, detinute de cei mai mari retaileri de pe piata. Persoanele care locuiesc in Capitala vor regasi, astfel, un cinematograf cu 14 sali (prima sala din tara echipata cu tehnologie 4Dx), o sala de sport cu piscina semi-olimpica, si peste 10.000 metri patrati de food court.

Investitia s-a ridicat la aproape 165 milioane euro si a fost dezvoltat de grupul sud-african NEPI, precum si de austriecii de la Real4You. Centrul comercial va avea o suprafata inchiriabila de 72.000 mp si peste 200 de magazine. Investitorii se asteapta ca cifra de afaceri a chiriasilor sa ajunga la 200 milioane euro anual, in comparatie cu cea a unor proiecte precum AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza sau Baneasa Shopping City.