Acasa » Media » Hornbach vine la Sibiu
hornbach

Hornbach vine la Sibiu

In urma unei investitii de circa 12 milioane de euro, Hornbach a cumparat un teren in suprafata de 32.200 metri patrati, urmand a se extinde pe piata locala cu cel de-al 6-lea magazin al retelei, la Sibiu.

Referitor la decizia de a investi in acest magazin, reprezentantul companiei a precizat faptul ca locatia a fost aleasa pentru ca a oferit avantajul de inaugurare intr-un timp foarte scurt, si intr-o zona cu un potential comercial ridicat.

Investitia totala a noului magazin a fost de aproape 12 milioane de euro, iar din momentul achizitionarii pana acum, locatia a fost renovata, remodelata si extinsa, pentru a ajunge la standardele cu care Hornbach a obisnuit clientii„, a declarat Directorul General al Hornbach Romania.

Noul magazin va fi amplasat in locul unei foste locatii OBI, si va fi situat pe Calea Surii Mari, nr. 37.

Cel de-al 6-lea magazin al retelei va avea o suprafata totala de aproximativ 12.000 mp, si va fi impartit in trei zone distincte, asa cum sunt toate locatiile Hornbach din tara noastra. Totodata, locatia va dispune si de o zona special amenajata de ridicare a materialelor de constructii, amplasata separat de magazin, in suprafata totala de 1.700 mp.

La fel ca si celelalte magazine Hornbach, si locatia din Sibiu este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. In acest fel, in noul magazin, sibienii vor putea gasi peste 30.000 de articole intotdeauna pe stoc, alaturi de altele disponibile la comanda„, a mai precizat Directorul General al companiei.