Acasa » Media » ParkLake Plaza a obtinut o finantare de 83 mil. euro
parklake

ParkLake Plaza a obtinut o finantare de 83 mil. euro

Un nou mall se va deschide in luna aprilie a anului viitor. Dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development, acesta va fi amplasat in Sectorul 3 al Capitalei, langa parcul IOR. Momentan, ParkLake Plaza are un grad de preinchiriere de 85%.

OTP Bank PLC, OTP Bank Romania S.A. si Hypo NOE Gruppe Bank AG au acordat companiei ParkLake Joint Venture o finantare pentru suma de 83 milioane euro. Centrul comercial va fi amplasat in Sectorul 3 din Bucuresti, si reprezinta o investitie totala de 180 milioane euro.

Actualmente, lucrarile de structura sunt in faza avansata, urmand a se continua cu partea de inginerie si mecanica. Unul dintre dezvoltatorii centrului comercial, Sonae Sierra, detine 46 de alte centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 6 miliarde de euro.

Caelum Development este o companie detinuta de investitori irlandezi, cu o experianta pe piata europeana de Real Estate de peste zece ani. Aceasta detine in Europa un numar de 36 de proiecte si, totodata, include 21 de centre de retail, cu o suprafata bruta de 200.000 metri patrati.