Acasa » Media » Transformarea unei cladiri de birouri
ponderas

Transformarea unei cladiri de birouri

In luna martie a anului curent a fost inaugurat Ponderas Hospital intr-o noua locatie, dupa ce o buna perioada de timp a functionat in zona Dristor-Mihai Bravu. In urma unor investitii de 4 milioane de euro, Ponderas Hospital a fost inaugurat pe strada Nicolae Caramfil, iar acum spitalul gazduieste 141 de paturi, 8 sali de operatie, si peste 25 de cabinete medicale, toate pe o suprafata de 9.000 metri patrati de spatii medicale.

Anul trecut, Ponderas a tratat peste 35.000 de pacienti, si a avut o cifra de afaceri de peste 10,5 miloane de euro. Anul acesta se preconizeaza o crestere de 25%, deoarece spitalul se extinde si, odata cu acesta, va creste si numarul angajatilor. Inaugurarea a fost realizata de catre firma Delta Health Care, impreuna cu medicul chirurg Catalin Copaescu.

Pentru perioada urmatoare, mentinem focusul in jurul chirugiei metabolice, dar pe viitor ne propunem sa diversificam procedurile chirurgicale minim-invazive high-tech, abordand un numar mai mare de specialitati chirurgicale”, a declarat acesta.