Acasa » Media » Zona de Sud atrage noi investitii
aluminiu

Zona de Sud atrage noi investitii

Zona Metropolitana de Sud a Capitalei a devenit, in ultimii ani, foarte atractiva pentru dezvoltatorii de proiecte rezidentiale si, in acelasi timp, si pentru dezvoltatorii de proiecte industriale. Pentru ca infrastructura este foarte buna, iar preturile terenurile sunt foarte mici, Reynaers Aluminium Romania anunta deschiderea primului depozit din Romania, a carui investitie se ridica la 1 milion de euro. Acesta va avea o suprafata totala de 1.100 mp, si va face parte dintr-un plan de dezvoltare a retelei locale.

Reynaers Aluminium Romania, compania care a fost infiintata in anul 1965, se ocupa cu dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, parasolare si sere.

In ultima perioada, dezvoltarea companiei noastre pe piata locala s-a axat pe posibilitatea de a sustine clientii existenti si potentiali cu materiale existente pe stoc, pentru ambele categorii, unul dintre cele mai importante aspecte ale colaborarii noastre fiind posibilitatea de a livra comenzi in cel mai scurt timp„, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.